Foto´s online editen is snel, simpel en gratis. Het editen van foto´s is het manipuleren van een afbeelding. Dankzij de technologische vooruitgang in digitale fotografie is fotobewerking veel geavanceerder geworden. Je kan dit doen met complexe en dure software, of simpelweg op een van de vele foto edit websites. Mensen editen foto´s online om de belichting te verbeteren, ongewenste objecten te verwijderen, te retoucheren en nog veel meer.

  • CROPPEN: Het knippen van randen, en draaien van de foto, om het onderwerp beter in beeld te brengen;
  • RETOUCH: Maak tanden witter, en verwijder oneffenheden op de huid;
  • BELICHTING: Verbeteren van het licht, de schaduwen en het contrast
  • SATURATIE: Feller of doffer maken van de kleuren
  • DECORATIE: Toevoegen van teksten, glitters, iconen, clip art, en andere plaatjes.

Wist je dat meer dan de helft van de volwassenen hun selfies bewerkt voordat ze deze posten? Of het persoonlijk of zakelijk is, je bent nergens meer als je geen betoverende afbeeldingen maakt.

Filters en effecten


Bij een online foto editor kan je kiezen uit honderden foto effecten en filters om jouw foto op te leuken. Van vintage en zwart-wit effecten tot oude foto filters, artistieke filters en polaroid filters. Daarnaast zijn er speciale effecten zoals een focus, decoratie of kleur selectie. Binnen een handomdraai flik je tussen de verschillende effecten. Binnen enkele minuten creëer je een unieke foto.

Maak je eigen meme´s

Met een online foto editor maak je binnen enkele minuten een meme. Je uploadt eerst de basisfoto. Daarna edit je de foto door te croppen en bijvoorbeeld de belichting aan te passen. Vervolgens decoreer je de foto met symbolen, glitters en andere effecten. Als laatste voeg je een hilarische tekst toe in de specifiek bold letters. Zo simpel is het werkelijk.