Voor autoliefhebbers kun je altijd wel een goed cadeau bedenken. Een schoonmaakset, accessoires voor in de auto of een lekker geurtje voor in de auto. Maar, wat dacht je van een abonnement op een automagazine? Vooral wanneer deze autofanaat op de hoogte wil blijven rondom het autonieuws, kan een automagazine erg leuk zijn. Hieronder zetten wij de vijf leukste automagazines voor je op een rij.

1 Top Gear

Top Gear ken je waarschijnlijk wel van de televisie. Ook het magazine van Top Gear is een groot succes: de grappige en de toon vol humor wordt ook gezet in dit blad. Wist je dat de presentatoren van het programma, Jeremy Clarkson en James May, ook de schrijvers zijn van dit blad? Echter, betekent dit dat het blad ook in het Engels geschreven is.

2 Carros

Vooral de meest luxueuze automerken vind je terug in het blad ‘Carros’. Het gaat hierbij met name om automerken waarin je niet dagelijks rijdt, maar dit neemt niet weg dat dit interessant is om te lezen. Dankzij dit blad weet je binnen een handomdraai alle ins en outs over deze luxe auto’s.

3 Autoweek

Een abonnement op de Autoweek betekent dat dit blad elke week door de brievenbus glijdt. In Autoweek lees je veel weetjes over de betaalbare auto’s, de spiksplinternieuwe auto’s van bekende automerken en de nieuwste ontwikkelingen. Ook kun je in dit blad specificaties van auto’s terugvinden, voor als je bijvoorbeeld een financial lease voor Volkswagen wil afsluiten.

4 Auto Review

De naam van het blad zegt het al, maar Auto Review is een tijdschrift waarin je op de hoogte blijft van de auto’s. Hierin lees je van alles over de nieuwste auto’s, hoe je het beste een auto kunt aanschaffen of een financial lease kunt afsluiten. Dankzij dit tijdschrift kun je je oriënteren op allerlei zaken wat te maken heeft met auto’s.

5 Autovisie

Autovisie is het ultieme automagazine voor de autoliefhebber. Elke twee weken valt het magazine van Autovisie op de deurmat met wel 100 pagina’s vol leesplezier. Dit blad staat bekend om zijn mooie foto’s van auto’s. Ook vind je in dit blad reportages, professionele tests met auto’s en de laatste nieuwsberichten. Bovendien geven ze in dit blad tips waar je op moet letten als je een auto wilt kopen. Stel: je wilt een Volkswagen Caddy kopen. Dan kun je aan de hand van tips in Autovisie nadenken of je bijvoorbeeld de auto wil aanschaffen of leasen. Je kunt onder andere nadenken over geschikte VW Caddy financial lease-deals.