Escrow overeenkomst

Escrow overeenkomst

Escrow overeenkomst

Het belangrijkste voor softwaregebruikers is zekerheid en continuïteit. Het is een hele geruststelling als uw klanten weten dat u verregaande maatregelen heeft genomen om hun belangen te beschermen.

Middels een individuele escrow-overeenkomst biedt u een klant extra zekerheid. Ook kunt u ervoor kiezen om de escrow-regeling als onderdeel van uw SLA aan te bieden. Door een raamovereenkomst af te sluiten met Escrow Europe profiteren al uw klanten automatisch van één overkoepelende escrow-regeling.

Escrow Europe werkt als Trusted Third Party samen met zowel gevestigde als startende ICT-bedrijven. We hebben iedere dag te maken met vertrouwelijke softwarebroncode, documentatie en data. Daar gaan wij uiteraard zeer zorgvuldig mee om. Immers, onze goede reputatie als onafhankelijke derde en vertrouweninstelling staat op het spel. Onze standaardovereenkomsten zijn zodanig opgesteld dat het ook uw belangen onder alle omstandigheden stringent beschermt. Zo leveren wij nooit materialen uit aan begunstigden zonder dit de leverancier te bespreken. Een escrow-overeenkomst is niet alleen interessant voor uw bestaande klanten.

Tijdens de procurementfase werkt een escrow-regeling richting uw potentiële klanten vaak drempelverlagend. Door een escrow-arrangement op te nemen in uw aanbod laat u zien dat u serieus omgaat met de belangen van uw (potentiële) klanten. Wij adviseren u graag hoe u middels een escrow-regeling uw serviceniveau en uw klanttevredenheid kunt verhogen.
Escrow overeenkomst