Content.tif Portalwebsite

Content.tif Portalwebsite

Content.tif Portalwebsite

Een portal site is niets anders dan een website waar de content van meerdere websites aan elkaar gekoppeld zijn. Een portal website is daarom het beste te vergelijken met een groot winkelcentrum waarbij de winkels zich onafhankelijk kunnen presenteren, maar ook gebruik maken van een collectieve aantrekkingskracht en gezamenlijk naar buiten treden.

Content.Tif is een portal oplossing in de juiste zin van het woord, en is dus meer dan linkjes kunnen leggen naar een website. Met Content.tif heeft u een unieke tool in handen, het maakt het mogelijk de content van diverse databases in een overkoepelende website te tonen en te koppelen. Denk bijvoorbeeld eens aan een vakbeurs met deelnemers. De website van de beurs kan bestaan uit een portal, met beursnieuws en –agenda van alle deelnemers, met binnen de portal de sites van de deelnemers. Alle mogelijkheden liggen open!


De mogelijkheden van deze unieke portalwebsite zijn door het inzetten van specifieke modules daarom onuitputtelijk voorbeelden daarvan zijn;

• Digitale steden » lees verder
• Reseller websites » lees verder
• Grote organisaties en overheid » lees verder
Content.tif Portalwebsite
Basismodules Portals
Content.tif Portal heeft als basis de volgende modules waardoor het mogelijk is een zeer goede en gedegen portal te bouwen.
» Lees verder

Extra beschikbare modules
Naast de basismodules beschikt Content.tif over een groot aantal modules met specifieke kenmerken, die wij kunnen inzetten om aan de doelstelling van het portal te voldoen.
» Lees verder

Webapplicatie ontwikkeling
Standaardoplossingen zijn niet voor elke organisatie inzetbaar. Integratie tussen nieuwe en bestaande systemen is niet altijd vanzelfsprekend. Wij zijn in staat om portaloplossingen op maat te maken die naadloos aansluiten.
» Lees verder

Portfolio Portal
Hier vindt u een greep uit door ons gerealiseerde portal projecten.
» Lees verder