Content.tif Intranet

Content.tif Intranet

Content.tif Intranet

Een internetsite is voor iedereen toegankelijk via het World Wide Web. Wereldwijde toegang dus. Dit ligt anders met intránet. De techniek is het hetzelfde, maar in plaats van bezoekers van over de hele wereld is intranet bestemd voor intern gebruik. U kunt dan denken aan belangrijke mededelingen over de organisatie en contactgegevens of weblogs van collega’s. Ook kunnen er op het intranet bestaande databases ontsloten worden of toegang verleend worden tot bepaalde delen van andere software programma’s. Intranet is de digitale toegangspoort tot de interne bedrijfsprocessen.

Het intranet krijgt indien nodig een restricted IP adres wat er voor zorgt dat alleen bepaalde IP adressen toegang krijgen op de server en kunnen inloggen. Zo bepaalt u zelf wie toegang heeft tot het intranet en wie niet.
Content.tif Intranet
Basismodules Intranet
Content.tif Intranet heeft als basis de volgende modules waardoor het mogelijk is een zeer goede en gedegen intranet te bouwen.
» Lees verder

Extra beschikbare modules
Naast de basismodules beschikt Content.tif over een groot aantal modules met specifieke kenmerken, die wij kunnen inzetten om aan de doelstelling van het intranet te voldoen.
» Lees verder

Webapplicatie ontwikkeling
Standaardoplossingen zijn niet voor elke organisatie inzetbaar. Integratie tussen nieuwe en bestaande systemen is niet altijd vanzelfsprekend. Wij zijn in staat om intranetoplossingen op maat te maken die naadloos aansluiten.
» Lees verder

Portfolio Intranet
Hier vindt u een greep uit door ons gerealiseerde intranet projecten.
» Lees verder