Content.tif Extranet

Content.tif Extranet

Content.tif Extranet

Extranet is als het ware een extra deel van uw website, alleen toegankelijk voor bijvoorbeeld bepaalde klanten, partners en leveranciers buiten uw organisatie. Zij kunnen op het extranet gegevens raadplegen en/of op het bedrijfsnetwerk bestelling plaatsen.

Het doel van een extranet is het beveiligd beschikbaar stellen van bedrijfsinformatie en gegevens aan klanten, partners en leveranciers buiten de organisatie. Hierbij is het mogelijk, naast het raadplegen van gegevens, deze tevens te muteren. Bijvoorbeeld: een bedrijf staat klanten toe, via het extranet, rechtstreeks op het bedrijfsnetwerk bestellingen te plaatsen.

Content.tif beschikt over 2 mogelijkheden

Het websitebased extranet


Deze kan over dezelfde modules beschikken als de websites voor het internet. Hierdoor heeft uw organisatie een extra marketinginstrument die specifiek voor doelgroepen in een afgeschermd gedeelte gebruikt kan worden. Hier kunnen allerlei informatieve pagina’s, aanbiedingen, agenda’s en dergelijke gepubliceerd worden. De navigatie is volgens het zelfde principe als het internet.

Het bestandstructuur gerelateerde extranet


Dit gedeelte van het extranet is speciaal ontwikkeld om bestanden voor gemachtigden ter beschikking te stellen. Aan de mappen kan de restrictie worden gegeven voor upload, download of beiden. In de navigatie kunnen mappen en submappen worden beheerd waarin de bestanden van en voor de gemachtigde zijn opgeslagen. 
Content.tif Extranet
Basismodules Extranet
Content.tif Extranet heeft als basis de volgende modules waardoor het mogelijk is een zeer goede en gedegen extranet te bouwen.
» Lees verder

Extra beschikbare modules
Naast de basismodules beschikt Content.tif over een groot aantal modules met specifieke kenmerken, die wij kunnen inzetten om aan de doelstelling van het extranet te voldoen.
» Lees verder

Webapplicatie ontwikkeling
Standaardoplossingen zijn niet voor elke organisatie inzetbaar. Integratie tussen nieuwe en bestaande systemen is niet altijd vanzelfsprekend. Wij zijn in staat om extranetoplossingen op maat te maken die naadloos aansluiten.
» Lees verder

Portfolio Extranet
Hier vindt u een greep uit door ons gerealiseerde extranet projecten.
» Lees verder